Elburg

 

 

 

 

 

 

 

 

Heerlijk kuieren langs de gezellige haven in het oude Hanzestadje Elburg. In Elburg zijn tal van gezellige en goede restaurants te vinden. Het oude centrum is echt prachtig. Wanneer je door de steegjes en straatjes loopt, waan je je 100 jaar terug in de tijd. Elburg ligt op 20 minuten fietsen van De Heughte.

Walibi

Met zijn allen een dagje naar Walibi voor een gezonde portie adrenaline. Het attractiepark ligt op 20 minuten rijden vanaf de Heughte. In het hoogseizoen is het park tot 's avonds laat geopend.

Schaapskooi De Dellen

'De Dellen' is een prachtig natuurgebied voor lange wandel- en fietstochten. Uitgestrekte heidevelden, veel hoogteverschillen, rustieke meertjes en veel wild. Met een beetje geluk kom je een herder met zijn schapen tegen. Met een kwartiertje ben je één met de natuur...
Onze bijen gaan ook jaarlijks naar de Dellen om voor ons de koning onder de honing te maken....Heideraathoning

Veluwemeer

Zandkastelen bouwen op het strand, een cocktail drinken in het strandpaviljoen of surfen op het niet te diepe water. Het Veluwemeer is niet voor niets zeer in trek bij vakantiegangers. Je bent vanaf de Heughte in een paar minuten aan het strand.

Museum de Fundatie

In Zwolle tref je het hoog gewaardeerde museum voor de beeldende kunst, De Fundatie. Het museum ligt op nog geen 20 minuten rijden vanaf onze B&B.