Slapen in onze luxe verbouwde paardenstal

We zijn jarenlang intensief bezig geweest met de paardensport. Toen we hiermee stopten kwam het de ruime stal beschikbaar voor andere doeleinden. Aanvankelijk heeft de stal dienst gedaan als riant kippenhok en werkruimte voor de Imkerij. In 2018 hebben we besloten om de stal te verbouwen tot een luxe en ruime B&B.

In onze B&B hebben we elementen van de paardenstal en imkerij in takt gelaten, zodat u zich bewust blijft van de functie die dit gebouw in het verleden heeft gehad. De B&B bestaat uit 2 appartementen voor maximaal 2 en 4 personen: De Kieps en De Korf. In het midden van de stal, tussen de 2 appartementen, bevindt zich de gezamenlijke ontbijtruimte (De Raatkamer) waar wij 's ochtends uw ontbijt serveren. Overdag kunt u daar genieten van een heerlijk kopje koffie, cappucino, espresso of latte machiato gezet van verse koffiebonen.

De Kieps voor 1 of 2 personen

De Kieps is een riant appartement met een oppervlakte van 45 m2. Het appartement beschikt over een ruime badkamer met douche, ligbad, wastafel en toilet. De woonkamer met keuken  en uitzicht op de tuin is gezellig en comfortabel ingericht.  Op de eerste verdieping bevindt zich de slaapkamer voor twee personen en een tweede toilet. Het appartement beschikt over een overdekt terras met een zitje met zicht op de tuin en de natuurvijver.

De Korf voor 1 tot 4 personen

Ons ruimste appartement is De Korf. Dit appartement met uitzicht op de natuurvijver en het zwembad biedt ruimte aan maximaal  4 personen.

Het appartement beschikt over een ruime badkamer met douche, ligbad, wastafel en toilet. De woonkamer met keuken is gezellig en comfortabel ingericht. Op de verdieping bevinden zich 2 slaapkamers met op elke slaapkamer een groot tweepersoons bed, een gezellig zitje en een tweede toilet. Het appartement beschikt over een overdekt terras met een zitje met zicht op de natuurvijver en het zwembad.