UNDER CONSTRUCTION

Slapen in onze luxe verbouwde paardenstal

We zijn jarenlang intensief bezig geweest met de paardensport. Nadat we hiermee zijn gestopt kwam het prachtige en ruime gebouw beschikbaar voor andere doeleinden. Aanvankelijk heeft de stal dienst gedaan als riant kippenhok en werkruimte voor de Imkerij. In 2018 hebben we besloten om de stal te verbouwen tot een luxe en ruime B&B.

In onze B&B hebben we elementen van de paardenstal en imkerij in takt gelaten, zodat u zich bewust blijft van de functie die dit gebouw in het verleden heeft gehad. De B&B bestaat uit 2 appartementen voor maximaal 2 en 4 personen: De Kieps en De Korf. In het midden van de stal, tussen de 2 appartementen, bevindt zich de gezamenlijke ontbijtruimte (De Raatkamer) waar wij 's ochtends, indien u daar prijs op stelt, uw ontbijt serveren. Overdag kunt u daar genieten van een heerlijk kopje koffie, cappucino, espresso of latte machiato gezet van verse koffiebonen.

De Kieps voor 1 of 2 personen

De Kieps is een riant appartement met een oppervlakte van 45 m2. Het appartement beschikt over een ruime badkamer met douche, ligbad, wastafel en toilet. De woonkamer met kitchenette  en uitzicht op de tuin is gezellig en comfortabel ingericht.  Op de verdieping bevindt de slaapkamer voor twee personen en tevens een toilet. Het appartement beschikt over een overdekt terras met een zitje met zicht op de natuurvijver.

De Korf voor 2 tot 4 personen

Ons ruimste appartement is De Korf. Dit appartement met uitzicht op de natuurvijver en het zwembad biedt ruimte aan maximaal  4 personen.

Het appartement beschikt over een ruime badkamer met douche, ligbad, wastafel en toilet. De woonkamer met kitchenette is gezellig en comfortabel ingericht. Op de verdieping bevinden zich 2 slaapkamers met een groot tweepersoons bed en tevens een toilet. Het appartement beschikt over een overdekt terras met een zitje met uitzicht op de natuurvijver.